Toimitusehdot


Toimitusehdot voimassa 3.8.2020 alkaen.


Ambito Finland 2415775-8, (jäljempänä verkkokauppa), myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.


Tuotteiden tilaaminen


Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta tilaamishetkellä ilmoitetulla hinnalla. Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta asiakas vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen ja vastaa itse siitä, että hänen ilmoittamansa henkilö-, maksu- ja yhteystiedot ovat oikein ja ajanmukaiset. Useimmat tuotteet ovat uniikkeja ja kappalemääriltään pieniä. Jos haluat tilata yli varastosaldon, otathan yhteyttä.


Valitut tuotteet lisätään ostoskoriin ja tilaus maksetaan käyttäen verkkokaupan kassatoimintoa. Asiakas hyväksyy tilauksen tehdessään verkkokaupan toimitusehdot, tuotteiden hinnat ja toimituskulut. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti ja tilauksen yhteydessä kysyttyjä tietoja käytettään vain tilauksen toimitukseen tai tilauksessa ilmenneiden epäselvyyksien käsittelyyn. Asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus hänen tilauksen yhteydessä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet ja hinnat.


Maksaminen


Verkkokaupan maksuvälityksen hoitaa Klarna Oy, Y-tunnus 2247127-6. Maksu kulkee Klarna Oy:n verkkopalvelun kautta. Klarna välittää maksut verkkokaupalle. Turvallisessa maksutapahtumassa käytetään aina salattua yhteyttä eikä kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.


Maksutavat


Klarna verkkopankkimaksu: maksa oman pankkisi verkkopankkimaksulla. 


Klarna Lasku: Laskulla saat 14 päivää kulutonta maksuaikaa, joka alkaa tilauksen lähettämisestä. Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen.


Klarna Tili: Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin. Voit valita kaupan kassalla kuukausierät 3-36 kk:n väliltä. Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luottotietosi tarkistetaan.


Toimitustapa ja -kulut


Toimituskulut määräytyvät paketin koon ja painon mukaan, alkaen 3,90€. Paketin maksimikoko alkaen -hintaan on kirjekoko: 35 cm x 25 cm x 3 cm. Tilauksen loppusumman ollessa 50€ tai yli toimitus on maksuton. Toimitukset tapahtuvat Postin kirjeenä tai pakettina. Toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. Verkkokauppa ei vastaa Postista johtuvista toimituksissa ilmenevistä viivästyksistä. Otathan yhteyttä, jos tilauksellasi on kiire. 


Vaihdot ja palautukset


Tuotteilla on lakisääteinen 14 vrk palautusoikeus tilauksen vastaanottamisen ajankohdasta. Verkkokauppa on ensisijaisesti oikeutettu vaihtamaan viallinen tuote toiseen (valmistus- tai materiaalivirhe). Asiakkaan tulee viivytyksettä tai viimeistään 14 vrk:n kuluessa ilmoittaa tuotteen tai tilauksen virheellisyydestä. Palautuksista tulee sopia erikseen verkkokaupan kanssa joko sähköpostilla info(at)ambito.fi tai puhelimitse 0407031521. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoinen. Verkkokauppa pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautuksia, joissa tuote ei ole myyntikuntoinen. Reklamaatio-oikeudesta huolimatta verkkokauppa ei vastaa tuotteen normaalista kulumisesta, virheellisestä käsittelystä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvista vahingoista. Mikäli alkuperäisen tilauksen summa on oikeuttanut veloituksettomaan toimitukseen ja osittaisen palautuksen jälkeen summa jää alle veloituksettoman toimituksen rajan, tilaukselle lisätään toimituskulut palauttamattomien tuotteiden paketin painon mukaan. 


Alennuskoodit


Alennuskoodilla saa alennuksen tuotteista, kun asiakas rekisteröi koodin ennen tilauksen tekemistä. Tilauksen hyväksymisen jälkeen alennusta ei voi rekisteröidä. Verkkokaupassa voi käyttää vain yhden alennuskoodin kerrallaan. Alennuskoodia koskevat tilaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Alennuskoodia ei voi muuttaa rahaksi.  


Immateriaali- eli aineettomat oikeudet


Verkkokauppa sisältää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua materiaalia. Verkkokauppa pidättää kaikki oikeudet sen sisältöön. Verkkokaupan käyttäjällä ei ole oikeutta kopioida, tallentaa, julkaista tai jakaa mitään verkkokaupan materiaalia kuten tekstit, kuvat, logot, tavaramerkit ilman verkkokaupan siihen erikseen myöntämään kirjallista lupaa.


Vastuunrajoitus


Verkkokauppa ei vastaa tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvistä virheistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat inhimillisestä virheestä, ylivoimaisesta esteestä (force majure) tai kolmannen osapuolen toiminnasta.


Verkkokaupan yhteystiedot


Ambito Finland

Yläkartanonkuja 2 C 62 (Huom! Osoitteessa ei asiakaspalvelua)

02360 Espoo

info@ambito.fi

0407031521