Korjaus- ja mittatilausompelupalvelu

Työskentelen myös ompelimo Studio Pomsissa ja teen korjaus- ja mittatilausompelua. Ompelimo sijaitsee Espoon keskuksessa. Yhteydenotot ja ajanvaraukset: info@ambito.fi tai 0407031521. Tervetuloa kuluttaja- ja yritysasiakkaat!


Hintaesimerkkejä

Korjaushinnasto: (alk. hinnat, sis. alv 24%)

Lahkeiden lyhennys/pidennys koneella 20€

Helman lyhennys, kapea helma alle 2 m 40€

Puseron hihojen lyhennys suorana 20€


Mittatilaushinnasto: (alk. hinnat, sis. alv 24%)

Pitkä juhlapuku/Hääpuku 800€

Jakku (sis.vuori) 300€

Pusero/Hame 120€

Housut 160€


Korona-ajan ompelupalvelu

Tilaa ompelija kotiovelle, nouto ja toimitus kaupan päälle! Palvelu toimii Espoossa Matinkylä-Niittykumpu-Tapiola -alueella ma-pe klo 10-15 ja sen voi tilata sähköpostilla info@ambito.fi. Sähköpostiin kuvaus tilatusta työstä, nimi- ja osoitetiedot ja ajankohta, jolloin haluaisit noudon. Vastaussähköpostissa vahvistus noudon ajankohdasta. Toimitus sovitaan noudon yhteydessä. Maksu käteisellä tai Zettle -korttipäätteellä toimituksen yhteydessä. Hinnat esim. lahkeiden lyhennys alk. 20€. Palvelu voimassa toistaiseksi. 


Referenssit


1. Urkuyö ja Aaria -festivaalin vuoden 2017 Luther -oopperan Katharina von Boran puku. Ooppera sijoittuu keskiajalle Saksan Wittenbergiin 1500-luvulle.

2. Suomi 100 -linnanjuhliin valmistettu juhlapuku Vuoden Pakolaisnaiselle. Puvun printit ovat osia persiankielisestä runosta.

3. 1700 -luvun Régence -puku historiallisia tansseja harrastavalle asiakkaalle.