Mikä on Ambito Finland?


Ambito Finland on suomalainen käsityöyritys, jonka ideologia tähtää luonnonvaroja säästäviin valintoihin. Yritys tarjoaa valmistuotteiden lisäksi mittatilaus-, korjausompelu- sekä pukeutumispalvelua. 

Olen useamman polven käsityöläinen ja rautainen muodin ammattilainen. Perustin Ambito Finland:n rakkaudesta käsitöihin. Isoisäni oli vaatturi ja suvussa on kasvanut useampikin ompelija. Olen harrastanut käsitöitä koko ikäni ja työuraa muodin saralla on takana yli 20 vuotta. Olen opiskellut ompelija-artesaaniksi ja teatteripuvustuksen ompelija-kisälliksi. Käsityötaitoni ulottuvat korjausompelusta koruihin, juhla- ja hääpukuihin sekä teatteriasuihin. Olen mm. valmistanut juhlapuvun Vuoden Pakolaisnaiselle Suomi 100- linnan juhliin  ja muokannut kansanedustajan Linnan juhlapukua. 

Tuotevalikoimiin kuuluu  kierrätysmateriaaleista tehdyt korut, trikoopipot ja puuvillaiset kasvomaskit sekä virkatut kestovanulaput ja pellavaiset astiapesusienet. Korut ovat yksilöllisiä ja niissä voi olla vaihtelua esim. nahan koostumuksessa. Metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia. Tekemäni Ambito -korut on suurelta osin tehty kierrätysmateriaaleista, koska haluan säästää luonnovaroja ja kannatan kestävää kehitystä. Teen kierrätysmateriaaleista myös kangaskasseja ja muita asusteita. Ambito -tuotteita myynnissä myös OmniaShopissa, Kirkkokatu 16 A, Espoo. Tuotteita valmistetaan myös tilauksesta.


Ambito® on Ambito Finlandin tavaramerkki.